2016. június 17., péntek

Szállodát és rönkházakat avattak Miskolctapolcán

2016. június 08. 
Miskolctapolcán májusban megnyílt a nagy várakozással övezett, Az Év turisztikai attrakciója kategóriában már díjazott Avalon Park különleges, finn HONKA rönkház technológiával épült szállodája és exkluzív rönkházai.
A Bükk szívében, mesés környezetben épült baba- és családbarát wellness szálloda és az Avalon Park egyedülálló szolgáltatásai testi és lelki feltöltődés nyújtanak minden vendég számára.
Az Avalon Resort & SPA különböző felszereltségű és kategóriájú szobái, lakosztályai és 15 exkluzív HONKA rönkháza – vagyis összesen 65 szoba – várja a Bükk ölelésében, a természet közelségében kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, aktív kikapcsolódást keresőkről vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkamegbeszélés után.
A családok és baráti társaságok számára ajánlott a különleges finn technológiával készült kétszintes exkluzív rönkházak valamelyike, amelyben a földszinti és tetőtéri szobarész önállóan is megközelíthető és használható, de a teljes intimitást biztosítva igény szerint egyben is kivehető.
A mindennapok rohanása után leginkább a wellness nyújtotta élmény jelenthet kikapcsolódást. A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak álmodták meg a resort belső wellness részlegét, amely jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is felszerelt. Emellett egy télen-nyáron használható külső fűtött melegvizes élménymedence és finn szaunaház is lehetőséget biztosít a vendégeknek arra, hogy meseszerű környezetben pihenjék ki magukat az év 365 napján.
A belső és külső wellness egész területéről elmondhatjuk, hogy sikerült megteremteni a béke és nyugalom „szigetét”.
Az Avalon Resort & SPA nyújtotta minőséget az alábbi linken tekinthetik meg: http://avalonresort.hu/hu