2012. január 7., szombat

Aktív turizmus

Ha érezni akarja a szabadságot, ha elege van a világból - pattanjon a bicikli vagy a ló nyergébe...
Tudta, hogy Magyarország tájain az aktív kikapcsolódás fellegvárát találja?
Itt az idő, hogy olyan élményekkel gazdagodjon, amelyekre lehet, hogy nem is gondolt!
A vízi sportok szerelmeseinek különböző adottságú tavak és folyók vizei nyújtanak felejthetetlen élményeket, az extrém sportoktól a hangulatos csónakázásig minden lehetőség adott hazánk vizein. Változatos táj, érintetlen, lenyűgöző vidék, csodálatos növény- és állatvilág várja a természetbe vágyókat. A napsütés, a friss levegő és a harmonikus környezet is megteszi a hatását, de egy frissítő túra egy gyönyörű dimbes-dombos vidéken, egy felejthetetlen lovaglás egy virágba borult mezőn, vagy kerékpározni egy festői tájon, ezek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy kellemesen elfáradjon, vagy kipihenje magát.
Életünket ezek a csodálatos élmények teszik színessé, örömtelivé!
A speciális kikapcsolódásra vágyók, mint a golf, vadászat vagy barlangászat kedvelői is rengeteg lehetőség közül válogathatnak. És ha kellemesen elfáradt, érdemes hazánk számtalan szálláslehetőségei közül néhányat kipróbálni, akár egy wellness hotelben a mozgástól igénybe vett izmokat ellazítani.
Élje át ezeket a felejthetetlen élményeket Magyarországon!
Megjegyzés
Mi hozzátennénk,hogy élvezheti "kombináltan", ha a fenti ajánlat mellett meglátogatja Erdély s ezen belűl Kalotaszeg rejtelmesen szép tájait!