2015. január 4., vasárnap

Kamrapolc program


A magyar élelmiszereket népszerűsíti a Magyar Turizmus Zrt. Kamrapolc programja. Az NGM, a Földművelésügyi Minisztérium, az MT Zrt. valamint a Magyar Ízek Alapítvány közös sajtótájékoztatón mutatta be a Magyar Turizmus Zrt. új szakmai programját, amelynek célja a kiváló minőségű hazai agrártermékek minél szélesebb körben ismertté tétele.
Glattfelder Béla, az NGM gazdaságszabályozásért felelős államtitkára és Szakáli István Lóránd agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár (FM) társaságában dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a magyar Ízek Karácsonyi Vásárán jelentette be a KAMRAPOLC program indulását. A Magyar Turizmus Zrt. az ország bármely területéről olyan partnerek, kis- közép vállalkozások, illetve őstermelők jelentkezését várja, akik szeretnének hozzájárulni a kezdeményezés sikeréhez. 
A KAMRAPOLC program elsőként a Magyar Ízek Vásárán jelent meg, amely a Belváros szívében több mint 60 hazai és határon túli termelő kézműves termékeit teszi elérhetővé a látogatók számára. Lehetőség van a KAMRAPOLC program véleményezésére is: a vásár területén álló KAMRAPOLC sátorban két héten keresztül folyamatosan, illetve 2015. január 5-ig on-line kitölthetőek a kérdőívek.